luni , 25 ianuarie 2021 6:52 pm
Iasi booked.net
-1°C

Haine și încălțăminte contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră din Galați și Brăila (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră gălăţeni şi brăileni au depistat, în urma unei percheziţi efectuate la domiciliul unui bărbat din municipiul Brăila, peste 60 de bunuri a căror valoare depăşeşte suma de 120.500 lei, susceptibile a fi contrafăcute, bunuri care urmau să fie valorificate prin vânzare în mediul online.

În urma acţiunilor specifice desfăşurate la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi şi al Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi, au fost obţinute informaţii cu privire la realizarea de acte şi fapte de comerţ cu bunuri susceptibile a fi contrafăcute.

Astfel, în urma documentării efectuate, în data de 15 octombrie a.c., poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Brăila, au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Brăila, la domiciliul cetățeanului român C.I., în vârstă de 32 de ani.

În urma percheziţiei efectuate au fost descoperite peste 60 de bunuri (articole de îmbrăcăminte și încălţăminte), toate având inscripţionate însemne ori logouri ale unor mărci protejate.

Pe timpul cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile urmau să fie comercializate pe diferite site-uri de specialitate, ca produse originale, pentru a obţine profit.

Poliţiştii de frontieră au ridicat bunurile susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare estimată la aproximativ 120.555 lei, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Recomandări

O familie din Galați nu își poate înmormânta copilul

Tragedie într-o familie din Pechea, județul Galați, care nu își poate înmormânta normal copilul, mort …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *