miercuri , 20 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Fost șef al Poliției Rutiere: Câte mame ați văzut că își iau copiii în brațe din căruț atunci când traversează?

Lucian Diniță, fostul șef al Poliției Rutiere, este revoltat de nivelul educației rutiere din România și spune că n-a auzit ca vreunul dintre cele peste 150 de ONG-uri să se ocupe și de acest aspect. Este supărat inclusiv pe mamele care traversează strada fără să-și ia, preventiv, copiii din căruț.

„Din păcate, de foarte multe ori, cei care sunt în astfel de situații sfârșesc uneori tragic; alteori, reușesc să evite mai multe victime”, a spus Lucian Diniță.

El consideră că nu e justificată întrebarea cum de a reușit șoferul respectiv să fugă de poliție, mai ales că Pipera este o zonă foarte aglomerată.

„Acum, depinde foarte mult și cu ce autoturism se deplasa, depinde în ce zonă se deplasa, depinde în ce condiții se deplasa, pentru că știți foarte bine, există în momentul de față și aici cred că sunteți deja de acord cu mine, e vorba de educația pe care fiecare o are în traficul rutier; aici cred că suntem undeva la zona zero. Și atunci, fiecare, mai ales în momentul în care dvs promovați sau mă rog, prezentați, nu promovați, prezentați fel de fel de situații, fiecare învață de la fiecare. Și atunci, știți, ca și la locul de muncă, te profesionalizezi pe măsură ce vezi de la alții și atunci înveți cam cum să scapi. Cam asta este mișcarea. Ceea ce este mai tragic este faptul că să ajungi să ai o astfel de atitudine față de poliție e deja ceva care frizează absurdul”, a spus fostul șef al Poliției Rutiere la Digi24.

 

Continuarea aici: digi24.ro

Recomandări

Șoferul care a accidentat mortal o femeie din județul Iași a fost prins

Șoferul care a ucis o femeie la Vlădeni luni seara a fost adus la audieri. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *