Fost președinte la Poli Iași îl acuză pe primar că nu iubește sportul. Reacția edilului șef: ”Domnul Prunea iubeşte banii din sport, nu iubeşte sportul!”

Date:

Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, a ţinut să-i răspundă fostului preşedinte al Politehnicii Iaşi, Florin Prunea, după ce acesta din urmă a declarat că edilul ”Capitalei” Moldovei nu iubeşte sportul.

”Florin Prunea ştie foarte bine că eu iubesc sportul, sportul care creează performanţă, nu care umple buzunarele unora sau altora de bani. Şi din urmă e doar pustiu, Sahara şi nimic. Domnul Florin Prunea nu iubeşte sportul, el iubeşte banii din sport. Aşa cum au iubit şi alţi primari care s-au ocupat de asta. Banii din sport, nu sportul. E o mare diferenţă între a iubi sportul şi a iubi banii. Dacă iubeam banii, aveam o altă traiectorie, era un bun om de afaceri”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Înainte, fostul portar al Generaţiei de Aur declarase că ”e greu ca Iaşiul să aibă un stadion nou, pentru că aveţi un primar care nu iubeşte sportul. Şi atâta timp cât nu ai legătură cu sportul şi mai dispar şi echipe cum au fost cele de handbal, baschet, rugby, e greu… Poate că aceeaşi soartă o va avea şi fotbalul. Dar ar fi păcat”, scrie prosport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Curse regulate spre AEROPORT și înapoi în ORAȘ cu autobuzul 50

Dacă aveți programate călătorii cu avionul, nu uitați că...

RAFILA, noi săgeți către Arafat: „Noi de unde să știm că nu mai sunt BANI la UPU, dacă dânșii nu ne notifică?”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a pledat din nou, luni,...

Ședință CJ IAȘI: Teatrul “Luceafărul” va intra într-un amplu proces de reabilitare și MODERNIZARE

Consiliul Județean Iași a votat astăzi, în ședință ordinară,...