Autoturism cu număr fals de înmatriculare descoperit în trafic

Date:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism radiat din circulaţie și care avea aplicate plăcuțe cu un număr de înmatriculare atribuit unui alt autoturism.

În data de 02 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pentru control, pe D.N. 26, în localitatea de frontieră Frumușița – județul Galați, un autoturism marca Volkswagen Golf, care avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare românesc. Autoturismul era condus de gălățeanul S.M., în vârstă de 36 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru mijlocul de transport, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare. În urma acestora, colegii noștri au constatat că autoturismul în cauză este radiat din circulație din luna februarie 2017, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe acesta au fost atribuite din luna iunie 2017 unui alt autovehicul.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul recent și că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este radiat din circulație.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Apel al salvamontiștilor: Nu mergeți pe MUNTE în pantofi sau SANDALE

După un sezon în care nu a trecut nicio...

SURSE: Guvernul taie fondurile serviciilor SECRETE la rectificarea bugetară

Guvernul condus de generalul (r) Nicolae Ciucă dorește să...

Președintele ANAF a prezentat topul „șmecherilor” care sfidează STATUL

Cea mai mare diferenţă dintre veniturile declarate de un...