duminică , 28 noiembrie 2021 11:02 pm
Iasi booked.net
-1°C

Firea dezvăluie planul lui Dragnea pentru o nouă OUG 13

PSD are în plan o ordonanţă de urgenţă pentru aministie şi graţiere exact pe modelul Ordonanţei 13, de care Liviu Dragnea ar urma să se dezică dacă oamenii vor ieşi, din nou, în stradă, spune Gabriela Firea. Edilul șef al Capitalei spune că respectiva ordonanţă nu ar urma să fie „corectă” din punct de vedere juridic.

Despre un astfel de act s-a discutat inclusiv în Comitetul Executiv al PSD, dar detaliile ar urma să fie puse la punct de Liviu Dragnea şi de câţiva apropiaţi ai săi din partid.

„Ce s-a întâmplat cu OUG 13, vă amintiţi, oamenii au ieşit în stradă, inclusiv electoratul e fost nemulţumit, domnul Dragnea a venit în ţară şi a spus că nu ştie nimic. Ministrul Justiţiei nu are urgenţa să prezinte un proiect viabil pentru amnistie şi graţiere, se încearcă o Ordonanţă de Urgenţă care nu ar fi corectă juridic, posibil domnul Dragnea să vină să spună: dar eu nu am ştiut, dacă lumea iese în stradă şi Europa ne pune la colţ.

Dacă este nevoie de amnistie şi graţiere, este nevoie de un proiect corect, care să nu pună în pericol ţara. Manipularea este la cote inimaginabile”, a spus Gabriela Firea la digi24.

Recomandări

Liviu DRAGNEA: ”Guvernanții să explice unui BĂTRÂN cu 700 de LEI pensie cum să SUPRAVIEȚUIASCĂ”

Liviu Dragnea a transmis un mesaj guvernanților, în care le cere, „în numele tuturor românilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *