miercuri , 17 iulie 2019 2:27 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bătrână bătută și jefuită de un mascat, în miez de noapte. Surpriză: tâlharul era chiar nepotul femeii

O bătrână de 78 de ani, din Roznov, judeţul Neamţ, a trecut prin clipe de groază.

Un necunoscut mascat a intrat în totiul nopţii peste ea în casă, a bătut-o şi a tâlhărit-o. Speriată, femeia a cerut ajutor poliţiei, iar agenţii au reuşit să dea de urma făptaşului. Culmea, este vorba chiar de un nepot al femeii, un bărbat de 54 de ani. A fost arestat preventiv şi riscă să ajungă acum după gratii, arată Știrile Pro TV.

Femeia a auzit un zgomot de geam spart chiar când se pregătea să meargă la culcare. Când a aprins lumina să vadă ce s-a întâmplat, a fost imobilizată de individual mascat. Acesta a bătut-o şi i-a luat toţi banii, 180 de lei şi a fugit. Cu ultimele puteri, bătrâna a cerut ajutor unei vecine.

Vecină: „I-am dat drumul la bucătărie şi a venit în casa plină de sânge la mâini, tremura. Băiatul s-a sculat şi s-a dus la bufet să vadă ce mişcare şi dacă are bani vreunul. A venit acasă şi a dat telefon la poliţie”

Fratele victimei, care locuieşte în apropiere, spune că nu a auzit nimic. După incident bătrâna a fost dusă la spital unde a primit îngrijiţi medicale, dar nu a rămas internată. Polițiștii au început o anchetă şi au reuşit să dea de urma făptaşului.

Georgiana Moşu, IJP Neamţ: „În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat de către poliţişti în centrul de detenţie din cadrul IPJ Neamţ”

Individul este arestat preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii îl cercetează acum pentru tâlhărie iar dacă va fi găsit vinovat riscă între 2 şi 7 ani de închisoare.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

Copii în stare gravă la spital! Unul a înghițit o sămânță de floarea soarelui, celălalt a băut lichidul din care se fac baloanele de săpun

Doi copii din Iași au fost la un pas de moarte. O fetiță de un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *