Festivalul Național de Scurt Metraj FILMSTUD – 9-10 noiembrie, la Iași

Date:

Festivalul Național de Scurt Metraj FILMSTUD, ediția a XI-a va avea loc în perioada 9-10 noiembrie 2019, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, în sala Gaudeamus.

Festivalul este un eveniment competitiv organizat de Casa de Cultură a Studenților din Iași, care susține tinerii pasionați de film de scurtmetraj și încurajează consumul de scurtmetraje de calitate în special în rândul publicului tânăr.

„Scopul festivalului constă în promovarea atât a tinerilor care studiază arta cinematografică, cât și a tinerilor pasionați de film, oferindu-le șansa de a-și proiecta filmul în cadrul unui festival”, a consemnat Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Iași.

Juriul care va analiza și selecta cele mai bune creații este compus din specialiști din domeniu (Lavinia German și George Popovici profesori la secția Foto-Video din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, Ligia Cosoi, profesor la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, Cătălin Cucu, actor al Teatrului pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași și Daniel Moisii, coordonator Filmstud).

„Filme noi care nu se găsesc pe internet promovăm la FILMSTUD. Anul acesta au fost selectate 35 de filme în concurs care provin de la tineri de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București” , a precizat Daniel Moisii, coordonator FILMSTUD.

Categoriile din cadul festivalului sunt: Animație, Ficțiune, Documentar, Experimental.

Intrarea este liberă pentru studenți și publicul iubitor de film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

UAIC a deschis noul an universitar la Extensiunea Chișinău

Marți, 3 octombrie 2023, la ora 11.30, în Aula...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează joi, 12 octombrie 2023, ora...

Filarmonica MOLDOVA din Iași vă invită la primele două concerte din luna octombrie

VINERI, 06 octombrie 2023, va avea loc la Casa de Cultură...

Studenții de la Universitatea „A.I.Cuza” vor beneficia de abonamente CTP Iasi la preț redus

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a semnat...