joi , 2 decembrie 2021 9:00 am
Iasi booked.net
-1°C

Ai permis la bibliotecă, mergi gratuit cu transportul public

Conducerea Companiei de Transport Public (CTP) Iași face o bucurie celor care dețin un permis de acces valabil la bibliotecă. Astfel, cei care au un permis pentru accesul la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași, vizat la zi, beneficiază de gratuitate în transportul public. Gratuitatea este valabilă pentru călătoriile cu toate mijloacele de transport public, pe traseele către și dinspre Copou, în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie.

„CTP Iași se alătură evenimentului Zilele Bibliotecii Centrale Universitare «Mihai Eminescu» Iași, în semn de apreciere și susținere a mediului academic și cultural din orașul nostru. Călătorii vor prezenta actul menționat controlorilor, atunci când aceștia îl vor solicita”, au explicat reprezentanții CTP Iași.

Reamintim și faptul că CTP Iași a lansat o nouă alternativă de plată a titlurilor de călătorie. Astfel, se pot achiziționa din automatele de plată mixte bilete și abonamente pentru transportul public de persoane.
Mai multe dispozitive de acest tip au fost deja montate în stațiile din zona centală a orașului.

„De la noul automat pot fi achiziționate, pentru început, câte 1 bilet cu o călătorie pentru o zonă; 2,5 lei, 2 bilete cu o călătorie pentru o zonă; 5 lei, 4 bilete cu o călătorie pentru o zonă; 10 lei și un abonament pentru o zi de două zone – 10 lei”, au explicat reprezentanții Companiei de Transport Public Iași.

Recomandări

Bunele intenţii i-au adus o lucrare penală

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *