marți , 24 noiembrie 2020 11:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Familia unui tânăr din comuna Lespezi are nevoie de ajutor financiar pentru repatriere

Durere fără margini pentru o familie din comuna Lespezi. Copilul acesteia se va întoarce acasă în sicriu, după ce și-a pierdut viața într-un accident rutier.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Lespezi și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Nefericitul eveniment a avut loc duminică dimineața în Germania. Din informațiile date de oamenii legii nemți reiese faptul că Răzvan Lipovanu a pierdut controlul volanului, mașina intrând în niște copaci de pe marginea șoselei. Impactul a fost nimicitor.

După aflarea teribilei vești, toți cei care l-au cunoscut și-au declarat regretful. O rețea de socializare a fost locul în care prietenii i-au lăsat un ultim mesaj. În acest moment, tot ei vor să strângă bani pentru repatrierea corpului.

«Mult prea devreme ai plecat dintre noi dragul nostru Răzvan, mult prea multa durere ai lasat in urma…. o durere care nimeni si nimic nu o poate alina.☹☹☹☹ Condoleanțe părinților și întregii familii… 😢😢😢😢 Noi prietenii si toți cei cu inima mare putem doar să ajutăm cu ceva bănuți această familie îndurerată pentru repatrierea trupului neînsuflețit…. pentru ca o inimă îndurerată de mama sa poată să își plîngă îngerașul, să existe un mormînt unde să poată veni cu o floare😢😢😢 Pentru acest lucru putem dona o mica suma de bani pe contul bancar al tatălui Lipovanu Ilie Iban DE88722901000000838950Bic GENODEF 1 DON», a postat Dumitru Boboc, un prieten al tânărului.

 

Recomandări

Căruţă acroşată de TIR în Iaşi: Caii au căzut din picioare, căruţaşul a fost aruncat pe şosea (VIDEO)

Camerele de supreveghere au surprins momentul în care o căruţă este acroşată de un TIR, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *