joi , 26 noiembrie 2020 5:10 am
Iasi booked.net
-1°C

Expoziție de autovehicule la Iași

Vineri a fost inaugurat evenimentul “Iașiul în era electro-mobilității”, care s-a desfășurat în perioada 16-18 octombrie 2020, în grădina complexului Palas

Deschiderea evenimentului a fost oficiată de ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și președinte ales al Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, alături de secretarul de stat în MMAP, Mircea Fechet, precum și de reprezentanți de seamă ai industriei auto, domnul Vlad Măcelaru, reprezentant Teslounge Financial Services și domnul Gabriel Manolache, președintele grupului MAG Automobile.

^

Scopul evenimentului a fost de a crește gradul de conștientizare la nivelul populației județului Iași față de beneficiile transportului cu tehnologii inovative, a avantajelor mașinilor cu emisii scăzute de carbon, în contextul în care industria auto are ca prioritate tranziția către vehiculele electrice, în următorii ani. În același timp, participanții vor afla detalii importante despre oportunitățile de finanțare pe care le au la dispoziție în prezent și despre planurile pentru dezvoltarea electro-mobilității în județul Iași.

Grupul Mega Auto – ATI Motors Holding Iași a devenit în luna septembrie MagAutomobile și, în cadrul acestui eveniment, este partenerul oficial al electro-mobilității, prezentând mărci cunoscute și apreciate, precum Skoda, Ford, Volvo, BMW, JAC, Porsche și nu în ultimul rând, Tesla.

În perioada 16-18 octombrie 2020, în cadrul evenimentului, a fost organizată o expoziție de autovehicule electrice și plug-in hibrid ale celor mai importante mărci din industria auto din România, disponibile inclusiv în județul Iași. Echipele MAG Automobile și Teslounge vor fi prezente la expoziție pentru a oferi informații despre brand-urile pe care le reprezinta.

Purtarea măștilor de  protecție și respectarea măsurilor de distanțare împotriva răspândirii COVID-19 au fost obligatorii pe toată durata desfășurării evenimentului. Sursă:stireadeiasi.ro

 

 

reclama adnow

Recomandări

Poliţia Locală poate ridica mașini parcate pe domeniul public în afara spaţiilor amenajate

Poliţia Locală poate să dispună ridicarea unei mașini parcate pe domeniul public, în alte locuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *