marți , 21 septembrie 2021 10:56 pm
Iasi booked.net
-1°C

Exclusivitate! Cinderella –  Spectacol de balet transmis la Cinema Ateneu, de la Opera Bastille din Paris

Eveniment exclusiv la Cinema Ateneu din Iași. Joi, 16 mai 2019, de la ora 18.30, la Cinema Ateneu, va rula în exclusivitate spectacolul de balet transmis de la Opera Bastille din Paris, Cinderella.

O producție excelentă, care vine în cinstea lui Rudolf Nureyev. Trăiește emoțiile spectacolului Cinderella, filmat pe una dintre cele mai frumoase și faimoase scene din lume.

Povestea celebră de Charles Perrault, pusă pe muzica lui Serghei Prokofiev, este transpusă într-un spectacol de neratat.

Rudolf Hametovici Nureev a fost un balerin de origine tătară din Uniunea Sovietică, considerat unul dintre cei mai talentați balerini din secolul XX.

Charles Perrault a fost un poet francez, scriitor de proză și povestitor, membru de frunte al Academiei Franceze, care a avut un rol de frunte preponderent în disputa literară, cunoscută sub numele de „Cearta dintre antici și moderni”.

Transmis de la Opera Bastille din Paris, spectacolul de balet promite să fie unic, plin de emoție și profesionalism.

Cendrillon de Rudolf Noureev à l’Opéra Bastille mettant en vedette Valentine Colasante et Karl Paquette
Générale de Cendrillon à l’Opéra Bastille, un ballet de Noureev sur un opéra de Prokofiev, mettant en vedette Dorothée Gilbert et Hugo Marchand
Générale de Cendrillon à l’Opéra Bastille, un ballet de Noureev sur un opéra de Prokofiev, mettant en vedette Dorothée Gilbert et Hugo Marchand
Cendrillon de Rudolf Noureev à l’Opéra Bastille mettant en vedette Valentine Colasante et Karl Paquette

DESPRE OPERA DIN PARIS – OPERA BASTILLE

Opera din Paris, cu o vechime de peste 350 de ani, este una dintre cele mai spectaculoase opere din lume. Cele două săli din Palais Garnier (2.105 locuri) şi Opera Bastille (2.745 locuri) au atras în sezonul 2016-2017 peste 859.000 de spectatori, din care 23% au fost străini. Producțiile cuprind opere clasice și moderne și spectacole de balet.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 25 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Recomandări

Activități de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni

Deschiderea oficială a activităților de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni.  Astăzi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *