marți , 18 iunie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Drumuri închise şi restricţii de circulaţie în Moldova din cauza viscolului şi a ninsorilor abundente (VIDEO)

Informarea meteo de ninsori, precipitații mixte, intensificări de vânt și polei este în vigoare până astăzi la ora 12,00. Primele efecte ale fenomenelor meteo deja au apărut.

Două drumuri naţionale din judeţul Vrancea au fost închise. Este vorba despre DN 23B, Măicănești-Ciorăști şi DN 2N, pe sectorul Bogza-Dumbrăveni din județul Vrancea din cauza ninsorilor și a viscolului puternic resimțit în zonă.

Echipele DRDP Iași sunt mobilizate în zona afectată, pentru a interveni conform normativelor în vigoare, imediat ce vremea va permite acest lucru.

Se circulă îngreunat pe DN 11 între Poiana Sărată şi Oneşti, DN 2G între Bacău şi Moineşti şi pe DN 15D, între localitățile Piatra Neamț şi Roman din cauza ninsorii abundente şi a viscolului.

Pe cele trei drumuri a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3.5 tone.

Recomandări

Bilanț de week-end în trafic: 453 de sancțiuni contravenționale, 5 certificate de înmatriculare retrase și 22 de permise de conducere reținute

453 de sancțiuni contravenționale, 5 certificate de înmatriculare retrase și 22 de permise de conducere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *