vineri , 21 ianuarie 2022 5:33 pm
Iasi booked.net
-1°C

Dr. Florin ROȘU: ”În aceste momente, aprovizionarea cu OXIGEN la Spitalul de Boli Infectioase este în GRAFIC”

În secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă ale Spitalului de Boli Infecțioase și ale Spitalului Modular de la Lețcani sunt îngrijiți 64 de pacienți cu forme medii și grave. Medicii ieșeni lucrează la capacitate maximă. Stocurile de oxigen sunt în grafic la spitalele ieșene care îngrijesc pacienți COVID-19 care au necesar de oxigen.

Există și rezerve strategice de oxigen pentru a nu mai ajunge în situația de criză care a avut loc în urmă cu câteva zile, când stocurile de oxigen erau epuizate și au fost nevoiți să le administreze pacienților oxigen de sudură, oxigen tehnic, dar specialiștii au refuzat să facă acest lucru.

„Îngrijim pacienți la capacitate maximă, atât la Spitalul Modular de la Lețcani, cât și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase «Sfânta Parascheva» din Iași. În aceste momente, aprovizionarea cu oxigen este în grafic, avem inclusiv, ca și până acum, rezerva strategică a spitalului, componența importantă a managementului corect al riscului”, a declarat dr. Florin Roșu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași.

Recomandări

Dr. Florin ROȘU: ”Toate PERSOANELE internate pe secțiile COVID sunt nevaccinate”

Crește numărul de internări Covid în spitalele ieșene, atenționează dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *