Dr. Florin ROȘU: ”În aceste momente, aprovizionarea cu OXIGEN la Spitalul de Boli Infectioase este în GRAFIC”

Date:

În secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă ale Spitalului de Boli Infecțioase și ale Spitalului Modular de la Lețcani sunt îngrijiți 64 de pacienți cu forme medii și grave. Medicii ieșeni lucrează la capacitate maximă. Stocurile de oxigen sunt în grafic la spitalele ieșene care îngrijesc pacienți COVID-19 care au necesar de oxigen.

Există și rezerve strategice de oxigen pentru a nu mai ajunge în situația de criză care a avut loc în urmă cu câteva zile, când stocurile de oxigen erau epuizate și au fost nevoiți să le administreze pacienților oxigen de sudură, oxigen tehnic, dar specialiștii au refuzat să facă acest lucru.

„Îngrijim pacienți la capacitate maximă, atât la Spitalul Modular de la Lețcani, cât și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase «Sfânta Parascheva» din Iași. În aceste momente, aprovizionarea cu oxigen este în grafic, avem inclusiv, ca și până acum, rezerva strategică a spitalului, componența importantă a managementului corect al riscului”, a declarat dr. Florin Roșu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Tu ți-ai plănuit VACANȚA? Zbor DIRECT de pe Aeroportul IAȘI către LONDRA

Dacă ai de gând să mergi într-un city-break în...

PNL Neamț: ”Solicităm DEMITEREA șefului DRDP IAȘI”

Șefii PSD Neamț, Ionel Arsene, Adrian Niță și Daniel...

Peste 300 de amenzi și 32 de permise de conducere REȚINUTE marți de polițiștii IEȘENI

Poliţiştii ieşeni au intervenit marți la peste 100 de...