joi , 24 septembrie 2020 3:51 am
Iasi booked.net
-1°C

Doliu la Ateneul Național Iași! A murit „doctorul pianelor”

Echipa Ateneul Național din Iași a primit cu profundă tristețe vestea că „doctorul pianelor”, domnul Stelian Neamțu a trecut la cele veșnice în cursul zilei de ieri.

Stelian Neamțu a fost o personalitate eminentă și un specialist cu renume în recondiționarea pianelor și s-a dăruit întru totul domeniului său de activitate, fapt pentru care prin mâna domniei sale au trecut sute de piane sau pianine, care și-au recăpătat strălucirea.

„De azi Iașiul cultural este mult mai sărac! Domnul Stelică Neamțu, ultimul meșter al clapelor a plecat ieri în veșnicie! De-a lungul timpului, domnia sa a fost un prieten de nădejde al Ateneului și a recondiționat multe piane și pianine din intituția noastră, printre care o pianină care a aparținut Regelui Carol I al României și care se află în Salonul Marilor Români, cât și pianina regretatului Traian Hudumeac. Regretăm profund dispariția sa și îl vom purta veșnic în inimile noastre! Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat Andrei Apreotesei, Managerul Ateneului Național din Iași.

Echipa Ateneului își exprimă profundul regret, compasiunea şi sincerele condoleanţe familiei şi celor care i-au fost dragi şi apropiaţi.

Slujba de înmormântarea va avea loc marți, la ora 10.00, la Cimitirul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Dumnezeu să-l odihnească cu drepții!

 

 

Recomandări

Imagine virală: Cererea trimisă de un elev învățătoarei sale. ”No, ce să fac acum? . m-a blocat”

O cerere trimisă marți de un elev de școală primară învățătoarei sale, care a și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *