joi , 24 septembrie 2020 4:43 am
Iasi booked.net
-1°C

Băiatul care a murit înecat la Olimp era fiul unor profesori de la Teologie

Tânărul de doar 20 de ani care a murit după ce s-a înecat la Olimp era fiul unor cadre didactice de la Facultatea de Teologie din Iași. Tragedia s-a petrecut ieri, în stațiunea Olimp din Constanța. 

„Societatea Studenţilor Teologi din Iaşi- SSTI îşi îndreaptă gândul în aceste clipe către familia Părintelui Ilie Melniciuc-Puică şi a Doamnei Prezb. Nicoleta, ambii profesori în cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Iaşi, care este în aceste momente greu încercată.

În cursul zilei de astăzi, 09 august 2020, Ilie Gabriel Melniciuc, fiul lor, a trecut la cele veşnice în staţiunea Olimp din Constanţa în urma unui stop cardio-respirator.

Ne exprimăm sentimentele de durere faţa de familia îndoliată şi adresăm îndemnul frăţesc pe această cale către toţi elevii, studenţii şi tinerii de a fi alături de aceasta prin rugăciune şi prin pomenirea sufletului adormitului robului lui Dumnezeu Ilie Gabriel! Sincere condoleanţe familiei îndurerate şi nădejde neclintită în puterea lui Hristos! Dumnezeu să-l odihnească! Veşnică pomenire din neam în neam!”, a transmis SSTI Iaşi.

 

Recomandări

Tânăr de 19 ani, din Bacău, răsturnat cu ATV-ul

Accident cu doua victime pe drumul spre cabana Gura Diham. Un tanar de 19 ani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *