duminică , 16 mai 2021 9:21 pm
Iasi booked.net
-1°C

Doi polițiști și un jandarm blocați într-o mașină în flăcări

Doi polițiști și un jandarm au rămas blocați în mașina cuprinsă de  flăcări, lovită de o șoferiță de 18 ani, la Câmpulung Muscel.

Un elev de la școala de Poliție, care trecea întâmplător pe lângă accident, i-a salvat pe agenți.

O autospecială de poliţie a fost implicată într-un accident rutier pe raza municipiului Câmpulung Muscel, eveniment în urma căruia a luat foc. Doi poliţişti şi un jandarm au fost prinşi în interior, fiind salvaţi de un elev al Şcolii de Poliţie Câmpina, aflat în trecere. În total, şase persoane au fost rănite.

„În această seară, în jurul orei 22.30, o autospecială de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, care se afla în serviciu de patrulare, la intersecţia străzii Lt.col. N.Pop cu strada Ion Ticălosu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.

În urma impactului, autospeciala a luat foc, iar cei doi poliţişti şi jandarmul din componenţa echipajului au rămas în interior. Salvarea acestora a venit de la a un elev al Şcolii de Poliţie Vasile Lascăr de la Câmpina, care se afla în trecere şi care, împreună cu un participant la trafic, a reuşit sa îi extragă din maşină.”, a transmis IPJ Argeş.

Recomandări

Un bărbat din județul Iași a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Vineri, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au aplicat un mandat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *