Documente false ce trebuiau să ajungă în Olanda, descoperite la Sculeni

Date:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat asupra căruia au fost descoperite două documente false care trebuiau să ajungă în Olanda. 

În data de 04 noiembrie a.c., în jurul orei 16.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control a frontierei, un bărbat cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, pasager într-un autoturism, înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse în vederea sustragerii de la control,  în portmoneul bărbatului, două documente, o carte de identitate şi un permis de conducere, cu însemnele autorităţilor din România.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentele în cauză nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că în cursul zilei de 04 noiembrie, a fost contactat telefonic de un conaţional care l-a rugat, să preia cele două documente şi să le predea unei persoane în Olanda.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri oficialela finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Procurorul șef al DNA, Crin BOLOGA, va efectua o vizită la Washington

Cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție (9 decembrie), procurorul șef...

OFICIAL! Polițiștii locali vor putea aplica amenzi în zona rutieră. Legea a fost promulgată

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care oferă...

”Atenție, aterizăm!” se joacă MÂINE, 8 decembrie, la Cinema VICTORIA

Adaptare după celebra comedie franțuzească de situație “Boeing Boeing”...

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului Național al Cărții

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului...