Distracție multă și mâncare bună la Evenimentul Carrefour – Live & Crunchy (FOTO/VIDEO)

Date:

Ieșenii care au răspuns invitației de a participa la evenimentul Carrefour – Live & Crunchy s-au distrat pe cinste aseară, de la orele 18.00, în parcarea de la Era Shopping Park.

Intrarea a fost liberă, iar distracția – din plin.

Conceptul evenimentelor este inspirat din atmosfera de la festivalurile de muzică, care aduc oamenii împreună, oricât de diferiți ar fi. De aceea, accentul este pus pe muzica bună și mâncarea gustoasă, pentru că ele au un rol esențial în crearea acestei atmosfere plăcute pentru participanți.

Cei trei piloni de bază și ingredientele evenimentelor Live & Crunchy: muzica bună, mâncarea gustoasă, experiențe petrecute alături de prieteni și familie.

Pentru că s-a petrecut până târziu în noapte, organizatorii s-au gândit la toate detaliile, astfel încât, de la eveniment n-au lipsit deliciile culinare pregătite de chefi. Au loc demonstrații de live cooking cu Ciprian Ogarca, iar ingredientele folosite în prepararea produselor sunt de cea mai bună calitate. Nici nu se putea altfel, deoarece Carrefour face eforturi să aducă mai multe produse de calitate la prețuri accesibile, ca parte din strategia la nivel internațional dezvoltată de retailer – Act for Food.

Carrefour susține comunitățile în care activează prin programe relevante. Programul național de conversie la producția bio, “Creștem România Bio”, alături de o serie de programe complementare, dedicate producătorilor autohtoni – Filierele Calității, Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, Carrefour Bio și Mărcile Proprii – reflectă angajamentul asumat de Carrefour la nivel de grup, acela de a susține tranziția alimentară, prin strategia Act For Food.

Începând cu acest an, prin Creștem România Bio, Carrefour le oferă fermierilor români susținere și finanțare în procesul de trecere de la agricultura tradițională la cea de tip bio/ecologică. Concomitent, Filierele Calității asigură monitorizarea produselor, de la faza de producție sau creștere și până când acestea ajung la raft. Din 2017, retailerul a introdus, în premieră în România, Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, prin care aduce mai aproape de clienții Carrefour producătorii agricoli români cu produse de calitate și le oferă acestora oportunitatea de a accesa o piață de desfacere sustenabilă.

Atmosfera a fost întreținută de două nume mari ale muzicii românești: Andra și Holograf, de ale căror piese, ieșenii s-au bucurat toată seara. Evenimentul a fost prezentat de Cătălin Măruță. Elementele de show sunt asigurate de artificii, confetti, jocuri de lumini, baloane gigant, dansatori și animații de tot felul.

Cei care nu au apucat să ajungă aseară în parcarea de la Era Shopping Park se pot revanșa astăzi și mâine. Organizatorii îi așteaptă cu multe surprize!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Un MILITAR în vârstă de 22 de ani a fost găsit împuşcat în cap

Un maistru militar în vârstă de 22 de ani...

Deschiderea FESTIVĂ a noului an universitar la TUIAȘI va avea loc în inima campusului LUNI, 3 octombrie

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) deschide noul...

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere IAȘI – FILIT (19-23 octombrie 2022)

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT...

”Zorba Grecul” se joacă sâmbătă, 1 octombrie, la Ateneul Național din IAȘI

Ateneul Național din Iași vă invită Sâmbătă, 1 Octombrie 2022,...