vineri , 21 ianuarie 2022 5:47 pm
Iasi booked.net
-1°C

Curățenia de primăvară în Municipiul Iași

Municipalitatea continuă campania de curățenie pe străzile Iașului, unde acționează Salubris, Transport Public, Servicii Publice, Termo-Service, Citadinm, cu sprijinul Poliției Locale. 

Salubris SA mătură și spală străzile și mobilierul urban și salubrizează bulevardele, dar și zonele dintre blocuri, pasajele, albiile râurilor și zonele de agrement.

Echipele Companiei de Transport Public SA fac curățenie în stații și reparații la liniile de tramvai.

Servicii Publice SA toaletează arborii uscați și periculoși, montează straturi de gazon în parcuri și repară mobilierul stradal, precum și echipamentele din spațiile de joacă.

Termo-Service SA face curățenie în zonele asociațiilor de proprietari pe care le administrează.

„Echipele Citadin SA au făcut reparații de urgență cu asfalt pe aleea și strada Iași – Voinești, strada Drobeta, strada Ateneului, stradela Sărărie și strada Mitropolit Varlaam, reparații cu material concasat pe strada Dealul Zorilor, precum și reparații la borduri pe aleile de acces la strada Agatha Bârsescu și Podul Cantemir, iar în cursul acestei nopți vor face marcaje transversale pe strada Cerna și bulevardul Tudor Vladimirescu”, au transmis reprezentanții administrației locale.

În toate aceste acțiuni echipele municipalității sunt sprjinite de Poliția Locală.

Recomandări

Patru focare noi de Covid 19 în Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la identificarea a 4 focare Covid-19: Institutul Regional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *