joi , 21 octombrie 2021 7:58 am
Iasi booked.net
-1°C

Dispozitive gratuite de monitorizare a glicemiei pentru copiii diagnosticați cu diabet

Copiii diagnosticați cu diabet pot primi gratuit dispozitive de monitorizare a glicemiei. Părinții interesați se pot adresa clinicii de diabet din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon”.

Dispozitivele care permit monitorizarea glicemiei fără utilizarea acului reprezintă o inveție de mare ajutor atât pentru copiii diabetici, cât și pentru părinții acestora. Dispozitivele oferă șansa de a măsura glicemia copiilor direct pe telefonul mobil, scăzând semnificativ nivelul de stres al părinților preocupați de starea copilului diabetic. Practic, dispozitivul se atașează pe pielea copilului și oriunde s-ar afla, părinții primesc pe telefon notificare atunci când glicemia copilului scade sau crește, conform nordestnews.ro.

Din luna februarie 2019, prin Programul Național de Diabet, copiii beneficiază de dispozitive de monitorizare a glicemiei. Medicii specialiști susțin că aceste elemente reprezintă un mare ajutor pentru părinți pentru a ține sub control glicemia copiilor. Astfel, printr-un program instalat pe telefon, atât profesorul, cât și părintele, au acces la informații privind glicemia copilului, premeditând complicațiile.

Recomandări

Candidaţii la concursurile de poliție trebuie să prezinte dovada că au fost vaccinaţi anti-COVID-19, au trecut prin boală sau un test rapid negativ

IGPR informează că la concursurile organizate, în această perioadă, de Poliţia Română pot participa candidaţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *