luni , 20 august 2018
Iasi booked.net
-1°C

Diplome de excelență și premii în bani pentru 31 de elevi de elevi de la școlile speciale din Iași

Emoții, bucurie, copilărie, campioni, așa s-ar putea descrie „Gala premiilor pentru elevii din școlile speciale”, organizată astăzi de Consiliul Județean Iași la Ateneu. 31 de elevi care s-au clasat pe primele locuri la competițiile naționale și internaționale destinate copiilor cu dizabilități au fost premiați. Alături de aceștia, pe scena Ateneului au urcat și cei 24 de profesori care i-au îndrumat și i-au încurajat să își urmeze visul.

 

Atât elevii cât și cadrele didactice au primit diplome de excelență și sume cuprinse între 250 și 400 de lei.

Premianții au primit coronițe de la campionul olimpic la tir sportiv, Sorin Babii, care a ținut să fie alături de ei și să le împărtășească din experiența muncii care duce către succes.

Elevii de la Liceul Special „Moldova” Tg.Frumos, Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu”, Colegiul Tehnic „Ion Holban” și de la Școala Profesională Specială „Trinitas” Tg.Frumos au obținut rezultate deosebite atât la discipline precum „Limba și literatura română”, „Limba engleză”, ”Istorie”, “Matematică” dar și la concursul național de Șah „Cupa Kory Francisc” sau competițiile internaționale “IA ȘI green bag – creează și responsabilizează pentru ECO-ul naturii!” și “Pregătiți pentru viitor”.

Recomandări

„Eroul cu făcăleţ” de la Londra, premiat de o altă instituţie din Marea Britanie

Florin Morariu, supranumit “eroul cu făcăleţ de la Londra”, care va primi distincţia “The Queen’s …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *