marți , 26 octombrie 2021 12:38 pm
Iasi booked.net
-1°C

„Din inimă, pentru inimă”, de Valentine’s Day de la pompierii voluntari ai ISU Bârlad

De Ziua Sfântului Valentin, 50 de voluntari doresc să transmită un altfel de mesaj formând o INIMĂ, în semn de mulțumire și respect pentru toți oamenii.

Pentru a transpune cât mai elocvent acest mesaj din cadrul acțiunii „DIN INIMĂ, PENTRU INIMĂ”, voluntarii au ales stadionul „FEPA” din municipiul Bârlad pentru a forma o inimă mare cât a lor, dar și pentru a-i determina pe localnici să folosească doar în situații obiective numărul unic pentru situații de urgență, 112.

Voluntarii, adevărați salvatori din pasiune, cei care participă alături de pompieri la foarte multe dintre misiunile de salvare, transmit tuturor dragostea, implicarea și responsabilitatea lor. „Familia Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui a crescut enorm în ultimul an, alături de noi venind adolescenți, dar și oameni ajunși la a doua tinerețe, cu toții inimoși, dornici să învețe cât mai multe, dar mai ales dedicați celor aflați in situații limită. Voluntarii au fost primiți cu inima deschisă, tot timpul aceștia fiind încurajați de „profesorii” lor din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad să pună pe primul loc pacientul. Pe lângă lecțiile și aplicațiile practice, „învățăceii” au înteles că profesionalismul, dragostea și respectul trebuie să primeze în relația cu oricare dintre pacienți.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, pe pagina de socializare a instituției.

Recomandări

Candidații înscriși la concursurile ISUJ Iași, la proba de concurs doar cu test sau dovada vaccinării

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecției participanților la concursurile pentru încadrare din sursă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *