joi , 22 octombrie 2020 1:59 pm
Iasi booked.net
-1°C

Delia, criză de plâns după ce a văzut filmarea cu primarul care și-a umilit fiica: “Am pățit chestii asemănătoare. Ne lăsau în chiloți”

Cântăreața Delia a izbucnit în lacrimi azi, după ce a aflat despre înregistrarea realizată de Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, care și-a umilit fiica în timp ce aceasta era dezbrăcată și a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile deasupra capului.

Într-un mesaj video, îndrăgita artistă a rememorat traumele suferite în copilărie.

La 38 de ani, Delia a retrăit azi experiențele care au marcat-o când mergea la creșă, grădiniță, dar și când a mai crescut… Toate episoadele traumatizante i-au revenit în memorie după ce a vizionat filmarea în care edilul din Sângeorz-Băi și-a traumatizat propria fiică, în vârstă de 14 ani.

Experiența pe care a avut-o fetița – nu știu ce vârstă are, mi-a trimis cineva articolul respectiv – mi-a adus așa… niște flashbackuri din grădiniță și cred că și din creșă… pentru că am pățit chestii asemănătoare, doar că pe noi, când ne pedepseau, ne lăsau în chiloți… Ok… fără nicio Drama Queen (n.r.: Regină a Dramei), pe vremea aia așa era, văd că așa e și acum. Părinții te băteau, că așa știau de la părinții lor, că trebuie să te bată ca să înveți, să studiezi. Și la grădiniță, uneori, primeai același tratament. Și, uneori, am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit.”, a declarat jurata de la “X Factor” pe o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

Având încă lacrimi pe obraji și în ochi, Delia a mai mărturisit: “Țin minte când educatoarele de la creșă sau de la grădi… de la creșă… curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile. Dar ne dădeau cojile de mere așa, le puneau pe o tavă imensă, de unde să mâncăm coji de mere. Asta se întâmpla în grădinița sau creșa dintre Piața Reșița și Straja în Sector 4, București, acum mulți ani”.

Într-un alt mesaj video, Delia a etichetat-o pe sora ei, Oana Miheț, și a spus: “Nu știu de ce, dar am senzația că, dacă tot am deschis subiectul despre chestia asta, am să turui. Azi am să turui despre copilăria mea și nu… Eu chiar nu vreau Drama Queen (n.r.: Regină a Dramei), dar, ceva, astăzi, mi-a dat flashback, a fost… și, de fiecare dată când văd chestii agresive, violente… am aceeași stare. Chiar nu e ok.”. Ulterior, ea a publicat pe Instagram Stories o poză de colecție, iar apoi, o imagine pe care este scris următorul mesaj în limba engleză: “I’m stronger now!” care se traduce astfel: “Sunt mai puternică acum!”.

Recomandări

A murit primarul în funcție al orașului Călărași. Fusese diagnosticat cu noul virus

Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași și președintele PNL al filialei locale, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *