joi , 15 aprilie 2021 2:44 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un ieșean este fericitul câștigător al competiției Imperiul Leilor

Tiberiu Stoian, fondatorul Exonia, fabrică de ambalaje din Iași unde sunt produse pungi de hârtie, este unul dintre cei mai curajoși antreprenori ieșeni care a luat parte pe 3 martie la emisiunea Imperiul Leilor, difuzată de Pro TV.

Acesta nu se aștepta la rezultate spectaculoase deoarece precizează că domeniul în care lucrează nu este unul foarte cunoscut printre jucători, dar are un plan secund: listarea la Bursa de Valori București.

Stoian s-a înscris în cadrul emisiunii pentru a solicita finanțare pentru consolidarea și mărirea capacității de producției a fabricii sale.

Antreprenorul a precizat că nu era încrezător în această reușită deoarece suma de care are nevoie este extrem de mare (milioane de euro).

După mai multe discuții, antreprenorul a reușit să îi impresioneze pe Lei cu afacerea sa, și a obținut o finanțare în valoare de 1 milion de euro.

Stoian l-a ales pe Dan Șucu, căruia i-a făcut o contraofertă de un milion de euro pentru 20% din fabrica sa de la Iași, iar apoi a acceptat oferta proprietarului rețelei de magazine de mobilă. În urma negocierilor Stoian i-a câștigat ca parteneri pe cei doi afaceriști.

Recomandări

Insomnii datorate pandemiei în rândul antreprenorilor

Medicii specialiști au fost căutați de către antreprenorii din Iași. Câteva dintre problemele cu care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *