joi , 15 aprilie 2021 1:05 pm
Iasi booked.net
-1°C

Se modernizează rețeaua de gaz în județul Iași

Alimentarea cu gaze naturale în condiții optime și racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuție a gazelor naturale sunt scopul esențial al Delgaz Grid, pentru acest lucru rezervându-se investițiile făcute de companie.

Sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Iași a fost substituit, anul precedent, pe o lungime de aproximativ 15 kilometri, lucrările esențiale fiind în zonele Albineț, Copou, Tătărași și Nicolina, din municipiul Iași, precum și în orașul Târgu Frumos. De asemenea, s-au efectuat și lucrări de protecție catodică a conductelor din oțel, în localitățile Miroslovești și Budăi, în timp ce la Războieni a fost dată în folosință o stație de reglare-măsurare a gazelor naturale.

Lucrări importante s-au efectuat și pentru mărirea sistemului de distribuție, fiind dați în folosință 35 kilometri de rețele ce deservesc noi consumatori. „Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an, în județul Iași fiind programate înlocuiri ale rețelei de gaz pe o lungime de 21 kilometri, valoarea investițiilor depășind 8,7 milioane de lei. Cele mai importante lucrări prevăzute a fi demarate sunt în zonele Lascăr Catargi, Nicolina și CUG, din municipiul Iași, dar și în orașul Târgu Frumos”, spun oficialii Delgaz Grid.

Recomandări

Misiuni de ordine publică

În perioada 02 – 04 aprilie 2021, mai multe echipaje jandarmi ieșeni  vor acționa pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *