Se modernizează rețeaua de gaz în județul Iași

Date:

Alimentarea cu gaze naturale în condiții optime și racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuție a gazelor naturale sunt scopul esențial al Delgaz Grid, pentru acest lucru rezervându-se investițiile făcute de companie.

Sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Iași a fost substituit, anul precedent, pe o lungime de aproximativ 15 kilometri, lucrările esențiale fiind în zonele Albineț, Copou, Tătărași și Nicolina, din municipiul Iași, precum și în orașul Târgu Frumos. De asemenea, s-au efectuat și lucrări de protecție catodică a conductelor din oțel, în localitățile Miroslovești și Budăi, în timp ce la Războieni a fost dată în folosință o stație de reglare-măsurare a gazelor naturale.

Lucrări importante s-au efectuat și pentru mărirea sistemului de distribuție, fiind dați în folosință 35 kilometri de rețele ce deservesc noi consumatori. „Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an, în județul Iași fiind programate înlocuiri ale rețelei de gaz pe o lungime de 21 kilometri, valoarea investițiilor depășind 8,7 milioane de lei. Cele mai importante lucrări prevăzute a fi demarate sunt în zonele Lascăr Catargi, Nicolina și CUG, din municipiul Iași, dar și în orașul Târgu Frumos”, spun oficialii Delgaz Grid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

UAIC a încheiat un acord de colaborare cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Guvernului României

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a încheiat...

Liga Studenților IAȘI cere premierului Nicolae CIUCĂ să-l demită pe secretarul de stat Gigel Paraschiv

Liga Studenților Iași îi cere premierului Nicolae Ciucă, prin...

The Motans, Iuliana BEREGOI și magicianul Robert Tudor, la PALAS

Muzica, limba universală care leagă întreaga planetă, alină, înveselește...

Accident cu 21 de persoane implicate, între o mașină și două microbuze, pe A1

Un accident cu 21 de persoane implicate a avut...