luni , 9 decembrie 2019 5:38 pm
Iasi booked.net
-1°C

DE NECREZUT! Un operator  de la 112 către o tânără care avea nevoie de ajutor, însă nu erau echipaje libere: “Asta este legislația. La revedere!”

Un alt caz revoltător în care este implicat un operator de la 112 s-a întâmplat în Vrancea, acolo unde o fată de 18 ani a sunat la numărul unic de urgență pentru a cere ajutorul autorităților după ce a fost șicanată în trafic de o mașină, informează Realitatea Tv.

Tânăra a fost urmărită până acasă, iar ulterior mașina în care se aflau mai mulți indivizi a oprit în fața locuinței sale.

Speriată, fata a sunat la 112, iar operatorul i-a spus că nu poate ajunge nimeni la ea pentru că nu mai sunt echipaje disponibile.

Potrivit sursei citate, purtător de cuvânt IPJ Vrancea, Paula Enache, a susținut că la Poliția județului Vrancea există un deficit de personal, iar dacă se va constata că în acest caz un angajat nu și-a făcut treaba, se vor lua măsurile legale.

Redăm, mai jos, trasncrierea discuției dintre fată și operatorul de la 112:

Fata: Și cât timp ar trebui să aștept ca să pot pleca?

Dispecer: Habar nu am! Poate dura jumătate de oră, poate dura o oră, poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Habar nu am!  Doamnă, domnișoară, să nu credeți că ei au altă treabă decât munca de poliție! Sunt la un caz unde cineva era amenințat cu un cuțit că este omorât. Adică trebuiau să fie acolo…

Fata: Toate echipajele?

Dispecer: Nu toate, doamnă. V-am dat exemplu doar de unul. Asta este legislația. La revedere!

Recomandări

Suceava: Un pacient de etnie romă a amenințat o asistentă cu un cuțit la Spitalul Județean

Bărbatul a amenințat-o pe asistentă deoarece aceasta i-a spus că nu poate să-l interneze în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *