vineri , 16 aprilie 2021 3:10 am
Iasi booked.net
-1°C

De ce sunt imprimantele echipamente esenţiale pentru activitățile cotidiene?

Tehnologia este omniprezentă în 2021. Dispozitivele de orice natură sunt prezente în viața noastră de zi cu zi, ne înconjoară și ne ușurează viața.

Telefoanele inteligente, calculatoarele, tabletele, imprimantele şi multifuncționalele sunt câteva dintre aparatele electronice pe care le putem vedea cu ușurință în orice locuință. În rândurile următoare ne-am propus să discutăm despre imprimante și sisteme all-in-one, echipamente care în ultimul an au devenit accesorii indispensabile pentru desfășurarea activităților.

Dispozitivele electronice – noile must have-uri

Pandemia a modificat modul de realizare a afacerilor, de desfășurare a activităților cotidiene. Școala desfășurată de acasă și serviciul de la biroul din living nu mai sunt doar scenarii de film, ci realități actuale trăite de fiecare dintre noi. În acest context achiziționarea de cartușe imprimantă durabile sau mentenanța dispozitivelor nu mai sunt practici ocazionale ci rutină.

Dacă înainte de pandemia de coronavirus cei mai mulți se limitau la achiziționarea de desktopuri, laptopuri și telefoane pentru a accesa informațiile din mediu online, acum imprimantele și sistemele all-in-one sunt la fel de importante. Trebuie să recunoaștem că în România digitalizarea completă este încă mult așteptată și orice contact cu instituțiile statului se realizează  prin hârtie în format fizic.

Școala de acasă se desfășoară după posibilități. Chiar dacă unele instituții au reușit să găsească soluții eficiente de comunicare cu elevii și furnizează materialele în format electronic, în multe școli din țară continuă să se utilizeze metoda imprimării materialului, așa am ajuns să găsim imprimante care funcționează cu toner HP 44A rezistent ori cu cartușe XXL chiar și în gospodăriile în care canalizarea nu a reușit să pătrundă.

Ce doresc românii de la imprimante

Dacă vorbim de caracteristicile dispozitivelor, cu siguranță românii sunt atenți la preț. Își doresc dispozitive ieftine, fiabile care funcționează perfect! Alții pun preț pe calitate, deci investesc în echipamente de birou costisitoare care asigură calitatea dorită. Sunt și persoane care pun preț pe aspect compact și funcții speciale. Mulți nu își doresc fire, deci aleg tehnologie wireless, alții doresc să poată scoate din propria locuință imaginile foto captate cu diferite ocazii.

După cum se observa, pandemia a adus în locuințele noastre un nou dispozitiv, căruia, în trecut nu îi acordam multă atenție.

Sursa de imagine:
FabrikaSimf / Shutterstock.com

Recomandări

Vicepreședintele CNCAV, detalii despre slujba de Înviere din acest an: Vedem dinamica epidemiologică până la Paște

Vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare împotriva COVID-19 (CNCAV), Andrei Baciu, spune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *