vineri , 16 aprilie 2021 1:54 am
Iasi booked.net
-1°C

Daniel Bodnar își poate mișca picioarele

Daniel Bodnar a început recuperarea și își poate mișca picioarele. Anunțul a fost făcut chiar de activistul de mediu, prin intermediul rețelelor de socializare.

”Prieteni dragi, vreau să vă mulțumesc pentru că sunteți și ați rămas alături de mine în această perioadă grea. Am început recuperarea. Mulțumesc lui Dumnezeu că îmi pot mișca picioarele și am văzut primele semne încurajatoare. Mă simt mult mai bine și voi munci în această perioadă mult pentru a reveni cât mai curând alături de cei dragi mie! Prietenii mei, ,,Străjerii Pădurilor” Dani Ghinghiloschi, Gheorghe Oblezniuc Tudor, Guby, Mihai, #Ghiță și #Cristi continuă acțiunile în teren în această perioadă și încerc să îi susțin și eu cum pot.

Sunt acțiuni grele, riscante și uneori se termină destul de rău. În spatele realizărilor noastre sunt o multitudine de acțiuni care au avut la bază o determinare dusă la extrem uneori, iar faptul că suntem o echipă unită ne-a ajutat să avem rezultate notabile! Atunci cand ai determinare, când populația te sprijină, simți acel fior de satisfacție care ne încurajează și obligă în același timp să continuăm această luptă! Luptăm pentru Adevăr și Dreptate! România merită sacrificiul nostru.”, a scris Daniel Bodnar.

Recomandări

Un tir a fost lovit puternic de trenul Iași-Bârlad

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *