duminică , 16 mai 2021 9:34 pm
Iasi booked.net
-1°C

Curăţenia de primăvară: 5.000 de greble distribuite prin Centrele de Cartier

Apropiata sosire a primăverii va presupune o amplă campanie de curăţenie iniţiată de către municipalitate şi la care sunt aşteptate să contribuie şi asociaţiile de proprietari din Iaşi.

Astfel, în ultima săptămână a lunii februarie, la toate Centrele de Cartier ale Primăriei vor fi distribuite 5.000 de greble asociaţiilor de proprietari sau locatari de pe raza oraşului, în scopul curăţirii şi întreţinerii peisagisticii adiacente blocurilor de locuinţe pe care acestea le administrează.

Aşadar, pentru a intra în posesia uneltelor de grădinărit puse la dispoziţie de Primăria Municipiului Iaşi, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari sunt invitaţi la Centrele de Cartier situate în Tătăraşi (str. Vasile Lupu nr. 82), Nicolina (str. Petre Ţuţea nr. 2), Păcurari (şos. Păcurari nr. 34), Alexandru cel Bun (str. Tabacului nr. 1) şi Frumoasa (bd. Poitiers nr. 22 – 26).

Reamintim că, în baza HCL nr. 172/2002, cu modificările ulterioare, asociaţiile de proprietari, proprietarii, societăţile comerciale şi ONG – urile din cadrul asociaţiilor de proprietari etc., au obligaţia de a iniţia campania de curăţenie pentru spaţiile verzi, trotuarele şi parcările arondate imobilelor în care locuiesc sau funcţionează

Recomandări

Unde se relaxează ieșenii în prima zi de Paște

Restricțiile impuse de pandemie, dar și vremea rece i-au ținut pe ieșeni închiși în casele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *