Cum va fi vremea în Iași pentru această săptămână

Date:

Valori ridicate în termometre, perioade de instabilitate atmosferică, dar și zile senine în această săptămână, în județul Iași.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo în Iași, prognoză valabilă pentru perioada 26 iulie – 1 august 2021. În prima parte a săptămânii, vremea va fi în general frumoasă, cu valori de peste 30 de grade Celsius în termometre. Ulterior, pot apărea precipitații însoțite de descărcări electrice, dar și perioade cu vânt puternic.

Astăzi, 26 iulie 2021, vremea la Iași va fi frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Noaptea va fi senină, vântul va sufla în continuare slab până la moderat, în timp umiditatea aerului va fi ceva mai scăzută.

Mâine, 27 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 21 de grade Celsius și o maximă de 32 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Noaptea va fi în continuare senină, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Miercuri, 28 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 20 de grade Celsius și o maximă de 32 de grade Celsius. Se pot semnala averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. În schimb, noaptea va fi ceva mai senină, în timp ce vântul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ceva mai ridicată față de zilele precedente.

Joi, 29 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de valori cuprinse între o minimă de 20 de grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea va fi ceva mai frumoasă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Vineri, 30 iulie 2021, la Iași vremea va fi frumoasă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 21 de grade Celsius și o maximă de 32 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute față de zilele precedente. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, cu șanse reduse de precipitații. Vântul va continua să sufle slab, în timp ce umiditatea aerului va fi ceva mai ridicată.

Sâmbătă, 31 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse ridicate de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 21 de grade Celsius și o maximă de 34 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni izolate, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Duminică, în prima zi a lunii august 2021, la Iași vremea va fi frumoasă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 32 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

FOTO: DIICOT a descoperit primul laborator clandestin de steroizi din România! Descinderi în IAȘI și alte trei județe

Procurorii DIICOT efectuează 15 percheziții domiciliare în București și...

Tichete sociale valorice, cu ocazia Sărbătorilor de Paști, pentru pensionarii ieșeni

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

Primăria IAȘI distribuie o nouă tranșă de AJUTOARE pentru persoanele defavorizate

Începând cu data de 29 martie 2023, Primăria Municipiului...