marți , 30 noiembrie 2021 6:30 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cum să faci BANI în această VARĂ

Ești student sau elev? Se apropie vacanța de vară și ai nevoie să faci ceva productiv cu timpul tău liber? Venim în sprijinul tău cu o serie de sfaturi despre cum să faci bani online vara aceasta oferindu-ți câteva idei. Nu uita că nu este deloc ușor să găsești de muncă vara deoarece sunt foarte mulți tineri care gândesc fix același lucru. Trebuie să fii creativ, iar noi suntem aici să te ajutăm.

Fă meditații online

Cum să faci bani online? Meditațiile online sunt metode destul de eficiente pentru ca un tânăr student să poată produce niște bani în această vacanță de vară în care timpul este printre cele mai prețioase resurse. Mereu vor exista clase mai mici decât tine și elevi care au nevoie de ajutor la una sau mai multe materii. Este de înțeles de ce foarte mulți studenți aleg să devină tutori online. Aceștia au experiență într-o materie pe care au și ales să o aprofundeze.

Dacă ești bun la engleză sau te simți confortabil și încrezător că altcineva poate învăța de la tine o limbă străină, există o grămadă de metode prin care te poți recomanda, poți găsi clienți sau poți ajuta. Există chiar și anumite platforme online care te pun direct în legătură cu elevi care s-au înscris pentru a primi ajutor. Nimic mai simplu.

Vindeți lucrurile nefolositoare pe eBay sau Amazon

Înainte de a te gândi ce obiecte să vinzi în mediul online, ar trebui să înveți ce înseamnă să primești o comandă, să împachetezi un colet sau să oferi cuiva un produs care ajunge în perfectă stare la destinatar. Cei care au făcut foarte mulți bani din vânzarea pe magazine online au început de foarte devreme și au învățat din greșeli. Să vinzi nu este greu, în cele din urmă cineva tot va cumpăra produsul tău, dar oare vei avea continuitate?

Pentru a acumula acea experiență despre care îți vorbesc, trebuie să începi cu lucruri simple sau cu produse care te vor ajuta să înveți cum merg lucrurile. Să începi cu câteva lucruri personale nu este deloc rău. Te va scăpa de obligațiile care vin la pachet cu un stoc de produse și vei putea să trimiți foarte repede coletele. Dacă ai prea multe obiecte personale, probabil de acolo vor proveni și banii tăi în această vară. Fă curățenie în lucruri, în haine, în jocuri, jucării, electronice sau chiar electrocasnice.

Livrează mâncare cu bicicleta

Foarte potrivită pentru orice student, dar și persoană de orice vârstă care are mult timp liber la dispoziție este livrarea de mâncare cu bicicleta folosind platformele foarte populare deja în România, Foodpanda, Glovo, Tazz și multe altele care continuă să apară. Chiar dacă faci acest lucru cu bicicleta proprie, investiția inițială este destul de mică, putând fi recuperată mai repede decât credeai. Pentru a putea începe să livrezi mâncare, trebuie să începi prin a te înscrie pe una dintre platforme și să semnezi contractul de colaborare.

Fiecare serviciu de livrare are condițiile lui, așadar înainte să alegi pe unul dintre ele, trebuie să vezi care sunt cerințele, comisioanele, obligațiile pe care le vei avea, cât de flexibil este programul, cât de repede vei putea avansa pentru a câștiga mai mulți bani, iar aceste detalii pot continua la nesfârșit deoarece și legislația se schimbă odată cu modul de operare al tuturor serviciilor de livrare. Dacă vrei să livrezi cu mașina proprie, lucrurile devin din nou diferite. Este important să fii mereu informat.

Lucrează la mare

Dacă nu te-ai gândit până acum să îți cauți un loc de muncă pe litoral, probabil încă mai ai timp să faci acest lucru. Locurile disponibile se ocupă foarte, foarte repede deoarece litoralul este unul dintre cele mai indicate locuri pentru ca un student să mai câștige niște bani de buzunar. La mare poți face foarte multe lucruri deoarece operatorii de servicii oferă foarte multe atracții pentru turiști. De la mâncare și băutură până la parcuri de distracții sau activități inedite pe mare sau plajă.

Unul dintre locurile de muncă de la acești furnizori de servicii poate fi al tău. Cele mai căutate joburi de la mare sunt cele de ospătar, bucătar sau barman. Cei care lucrează în HoReCa se bucură de tipsuri generoase și nici salariile nu sunt foarte mici. Dacă nu ești genul de om care să poată respecta regulile impuse de fișa postului unui ospătar, atunci ai nevoie de un job mai simplu într-un hotel sau motel.

Poți fi cameristă, salvamar, vânzător la diferite tonete sau chioșcuri. Este alegerea ta

Concluzie

Indiferent dacă metodele pe care le alegi sunt online sau offline, interesul unui tânăr este de a produce niște bani și a profita de timpul liber pentru a se distra. Toate variantele vor produce mai mult sau mai puțini bani pentru tine, dar contează și să profiți de perioada liberă pe care o ai pentru a te relaxa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *