joi , 20 ianuarie 2022 11:48 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cu ocazia ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI, Filarmonica „MOLDOVA” din IAȘI organizează un concert vocal-simfonic de înaltă ȚINUTĂ

Cu ocazia ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI, Filarmonica „MOLDOVA” din Iași organizează și în acest an un concert vocal-simfonic de înaltă ținută!
Filarmonica „MOLDOVA” va invita vineri, 03 decembrie 2021, ora 19,00, la Casa de Cultură a Studenților, să ne bucurăm împreună de muzica marelui nostru compozitor GEORGE ENESCU!
Orchestra simfonică și corul academic „Gavriil Musicescu” ale Filarmonicii „MOLDOVA” Iași, împreună cu Corul Marii Uniri al Ateneului Național din Iași, sub bagheta dirijorului HORIA ANDREESCU, vor interpreta lucrările:
Rapsodia Română nr.2 în re major, op.11
Poema Română, op.1 – cu participarea Corului Marii Uniri al Ateneului Național din Iasi
Raspsodia Română nr.1 în la major, op.11
Dirijorul corului – BOGDAN COJOCARU
Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29, iar în ziua concertului, ele pot fi procurate și de la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18:00.
Contextul pandemic actual, prin hotărârile autorităților, va permite participarea la manifestările artistice doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fiind necesară purtarea măștii de protecție.
Relații la telefon: 0332 882 025

Recomandări

Filarmonica „Moldova” din IAȘI sărbătorește Ziua Unirii Principatelor ROMÂNE printr-un concert vocal-simfonic SPECIAL

Filarmonica „Moldova” din Iași sărbătorește Ziua Unirii Principatelor Române printr-un concert vocal-simfonic special, în care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *