marți , 14 iulie 2020 6:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

Criminalul din Păcurari Iași a fost condamnat la închisoare pe viață

Aceasta este pedeapsa pe care, ieri, judecătorii Tribunalului Iași au stabilit-o pentru Răzvan Butuc, tânărul de 21 de ani care, în urmă cu un an, a ucis cu sălbăticie doi vecini de bloc, o mamă și pe fiul ei. 

Dublul asasinat din cartierul Păcurari din Iași a avut loc în aprilie 2019, scrie ZiaruldeIasi.ro.

Tânărul de 21 de ani, care era consumator de droguri, locuia cu părinții în acelaşi bloc, cu un etaj mai jos faţă de cel al victimelor Radu Şipoteanu (49 de ani) şi Elena Şipoteanu (85 de ani).

Citește și Mamă și fiu uciși la Iași de un individ care apoi s-a întors la locul crimei zilnic, timp de două săptămâni!

În ziua de 9 aprilie 2019, Răzvan Butuc ar fi urcat la etajul 6 și şi ar fi bătut la uşa unde locuiau Radu şi mama lui, pentru a cere un telefon mobil. Invitat în casă, Răzvan Butuc a mers la bucătărie, a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe Radu Șipoteanu. Apoi, a lovit-o pe mama acestuia şi a sufocat-o.

“Văzând că victimele nu mai reacţionează, a luat din uşa de acces cheile, a ieşit, a încuiat uşa apartamentului şi a plecat. A revenit în seara aceleiaşi zile şi, folosind cheile sustrase, a intrat în locuinţa victimelor şi a luat primele bunuri, respectiv un telefon mobil marca Samsung, un telefon mobil marca Allview, un încărcător de telefon mobil şi un pachet de ţigări marca Ashima”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

loading...

Recomandări

Sens unic pe mai multe străzi din Iași. Iată care sunt acestea!

Sens unic pe mai multe străzi din Iași. În special pentru șoferi, este important să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *