marți , 26 octombrie 2021 3:46 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mamă și fiu uciși la Iași de un individ care apoi s-a întors la locul crimei zilnic, timp de două săptămâni!

Un individ de 20 de ani din Iași a fost arestat după ce ar fi ucis un bărbat și pe mama acestuia, într-un apartament. După crime, tânărul a revenit în apartament în fiecare zi, timp de două săptămâni, și a luat toate bunurile considerate de valoare din locuință. Individul și-a recunoscut faptele, după ce a fost prins de polițiști.

Individul de 20 de ani din Iaşi este acuzat de omor şi furt calificat. Acesta locuia în acelaşi bloc cu cele două victime, într-un apartament din cartierul Păcurari. El a fost încarcerat după bine de o lună de la dubla crimă. Dublul asasinat a avut loc în data de 9 aprilie, când individul a intrat în locuinţa victimelor, pe care le cunoaştea. El a spus că vrea să dea un telefon unui prieten însă a luat un cuţit din bucătărie şi l-a înjunghiat mortal pe Radu Ş. (50 de ani), după care a lovit-o pe mama acestuia, Elena Ş, care a căzut şi s-a lovit cu capul de colţul unui pat din cameră, scrie adevărul.ro.

„Văzând că victimele nu mai reacţionează a luat din uşa de acces cheile, a ieşit, a încuiat uşa apartamentului şi a plecat. A revenit în seara aceleiaşi zile şi folosind cheile sustrase a intrat în locuinţa victimelor şi a luat primele bunuri, respectiv un telefon mobil marca Samsung, un telefon mobil marca Allview, un încărcător de telefon mobil si un pachet de ţigări marca Ashima”, au explicat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Ulterior, două săptămâni a vizitat zilnic locuința, de unde a furat mai multe obiecte.

Recomandări

Maraton de vaccinare în şase spitale militare din ţară, printre care și la Iași

Ministerul Apărării Naţionale organizează, luni şi marţi, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *