Crimă îngrozitoare la Botoșani: adolescentă, ucisă cu sânge rece. Un tânăr de 16 ani, principalul suspect

Date:

O tânără de 18 ani, elevă la un liceu din Botoşani, a fost ucisă, aseară. Trupul acesteia a fost găsit într-o pădure de la marginea oraşului iar anchetatorii spun că are numeroase urme de înjunghiere. O prietenă le-a declarat poliţiştilor că a vorbit cu aceasta la telefon cu aproximativ jumătate de oră înainte să fie găsită moartă. Primele chemate la audieri au fost rudele şi cunoştinţele tinerei ucise, informează Digi24.

 

Un bărbat, ieşit cu câinii la plimbare, a aflat de la câțiva copii care se jucau în zonă că în pădure este o fată leșinată. El este cel care a sunat la 112.

„Avea sânge, tricoul ridicat aşa peste, avea sutienul pe ea, dar tricoul ridicat peste, deasupra până aici şi sânge tot pe aici”, spune un martor.

„Prezenta multiple plăgi înjunghiate posibil de cuţit în regiunea cordului, regiunea hemitorace drept, faţă, membre superioare, pacienta găsită în asistolă de aproximativ o oră”, afimă un ambulanțier.

Echipajul medical a fost înlocuit de anchetatori. Pentru a da de urma agresorului a fost adus și un câine special antrenat.

Zona în care a fost descoperit cadavrul a fost periată câteva ore de poliţişti. Criminaliştii au făcut poze şi au ridicat mai multe probe care să-i ajute să-i dea de urma asasinului.

Poliţiştii au fost mobilizaţi imediat să-l găsească pe criminal şi, miercuri noapte, un băiat de 16 ani a fost dus la audieri. El ar fi, se pare, principalul suspect în acest caz şi a rămas în custodia poliţiei.

Victima este din comuna Ştefăneşti. Învăţa la un liceu din Botoşani şi stătea într-un apartament închiriat, împreună cu două colege. Una dintre acestea a fost cea care a identificat-o şi le-a spus poliţiştilor că, în timpul zilei, tânăra avusese programată o ședință foto, în parcul din centrul orașului, dar că nu știe dacă a ajuns acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

UAIC a încheiat un acord de colaborare cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Guvernului României

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a încheiat...

Liga Studenților IAȘI cere premierului Nicolae CIUCĂ să-l demită pe secretarul de stat Gigel Paraschiv

Liga Studenților Iași îi cere premierului Nicolae Ciucă, prin...

The Motans, Iuliana BEREGOI și magicianul Robert Tudor, la PALAS

Muzica, limba universală care leagă întreaga planetă, alină, înveselește...

Accident cu 21 de persoane implicate, între o mașină și două microbuze, pe A1

Un accident cu 21 de persoane implicate a avut...