sâmbătă , 17 august 2019 4:55 pm
Iasi booked.net
-1°C

Creșa groazei din Iași. Copii bruscați, amenințați cu moartea și învățați să înjure [AUDIO]

Părinţii unui copil de la o creşă din Iaşi au aflat lucruri îngrozitoare după ce au pus pe haina micuţului lor un dispozitiv de înregistrare. 

Au descoperit astfel cum îngrijitoarele bruschează copiii, îi ameninţă cu moartea sau îi învaţă să înjure. Totul s-a întâmplat la Creşa nr. 10 “Piticii năzdrăvani” din Iaşi, iar parinţii ameninţă cu depunerea unei plângeri penale.

Funcţionarele se amuză în timp ce pun un copil să reproducă înjurătura „în p***a mă-tii!“ şi nu se sfiesc să îi numească pe micuţi „porci“, „nesimţiţi“ sau să îi ameninţe că îi omoară şi le rupe capul. „Îţi miroase a sulică?“ e o altă expresie incredibilă înregistrată de un dispozitiv special, ascuns în îmbrăcămintea copilului.

„Copilul meu era agitat în momentul în care era dus la creşă. Nu voia să meargă, se ţinea de mine, cerea să meargă acasă, voia doar să stea cu noi“, a justificat mama băieţelului decizia de a le înregistra pe îngrijitoarele de la Creşa nr. 10, scrie ziaruldeiasi.ro.

Ziarul de Iaşi a intrat în posesia mai multor înregistrări audio despre care părinţii băieţelului spun că au fost realizate în interiorul Creşei nr. 10.

În materialele audio se aude cum copiii sunt nu­miţi „nesimţiţi“ sau „porci“, uneori sunt „alintaţi“ cu apelative de genul „în gâtul mă-tii, chelea mă-tii, te omor!“, iar în alte rânduri chiar învăţaţi, la rândul lor, să înjure.

Într-o altă discuţie, referindu-se la o fetiţă din clasă, îngrijitoarele de la creşă au fost înregistrate spunând despre mama ei că e „împuţită“. „Nesimţita ceia de mă-ta şi împuţita. Stai jos că dacă nu te omor“, i se adresează direct copilului, pentru ca aceeaşi femeie să îi spună colegei sale: „ce p***a mă-sii o ţine cu părul ista“, referindu-se la ma­ma copilei.

 

 

Recomandări

Se caută PREOT CU EXPERIENȚĂ pentru biserica spitalului Sf. Spiridon

Concurs inedit la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iași. S-a scos la concurs postul de preot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *