vineri , 30 octombrie 2020 11:27 am
Iasi booked.net
-1°C

Costel Corduneanu a fost eliberat din penitenciar

Costel Corduneanu, care a fost condamnat anul acesta la Curtea de Apel Cluj, a fost ieșit din penitenciar. El a fost eliberat aseară, 17 septembrie 2020.

Liderul clanului Corduneanu a formulat a 5-a cerere de punere în libertate.

Costel Corduneanu le solicita magistraților să admită liberarea condiționată în cazul său. Acesta spera să iasă din închisoare, susținând că nu a făcut probleme după gratii.

„Admite contestaţia formulată de petentul condamnat CC, în prezent deţinut în Penitenciarul Târgu Mureș. Desfiinţează Sentinţa Penală nr. 762 din data de 20 august 2020 a Judecătoriei Târgu Mureş. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului CC. Atrage atenţia condamnatului asupra dispoziţiilor legale privind revocarea liberării condiţionate. În temeiul art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă.”, au transmis reprezentanții Tribunalului Mureș.

Potrivit BZI, liderul clanului Corduneanu a solicitat ca instanța să verifice faptul că a executat deja mai bine de două treimi din pedeapsa de 3 ani de închisoare.

Recomandări

Urmașii unei victime a avocatului Axinte vor daune mai mari

Andrei Valerian și Valentina Viliche contestă o decizie a judecătorilor într-un dosar în care au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *