joi , 9 iulie 2020 9:33 pm
Iasi booked.net
-1°C

Costel Alexe, şocat de ce a găsit pe Insula Belina. “S-a construit ilegal, complexul este destinat unor privilegiaţi din PSD”

Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, a declarat, luni, că toate construcţiile de pe Insula Belina, de la unitatea de cazare până la foişoare, ponton şi toate celelalte anexe, au fost efectuate ilegal.

Costel Alexe a precizat că s-a solicitat radierea contractelor de închiriere a celor care au în administrare complexul şi zona respectivă.

“Astăzi am fost pentru prima dată în viaţa mea pe Insula Belina, unde am găsit un complex de protocol, retras de ochii lumii, destinat unor privilegiaţi din PSD. Pe lângă heliport, era o unitate de cazare şi tot felul de anexe. Aş vrea să subliniez un lucru care m-a frapat în acel paradis: la 30 de ani de Revoluţie oamenii aceştia nu au învăţat nimic. De fiecare dată, ar fi trebuit ca aceşti oameni care atunci când aveau o idee trebuiau să respecte legea, au construit ilegal, fără autorizaţie de construcţie. Din relatările celor de la faţa locului, totul este construit ilegal – de la unitatea de cazare până la foişoare, ponton şi toate celelalte anexe. Nu au avut autorizaţie de construcţie, n-au respectat reglementările legale de mediu în vigoare”, a declarat Costel Alexe, la Digi 24.

loading...

Recomandări

Guvernul a adoptat legea privind carantina și izolarea

Guvernul a adoptat în ședința de luni proiectul de lege privind carantina și izolarea, necesar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *