joi , 6 mai 2021 1:36 am
Iasi booked.net
-1°C

Costel Alexe ar fi primit mită în cherestea provenită din defrișări ilegale

Fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, este urmărit penal de către procurorii DNA pentru că ar fi primit mită 22 de tone de tablă. Se pare, însă, că Alexe nu s-ar fi mulțumit cu tabla și în perioada cât a fost ministru al Mediului ar fi primit mită și 300 de metri cubi de cherestea.

”Ironia sorții face ca respectiva cherestea să provină din defrișări ilegale. Mai concret, în timp ce în spațiul public, Costel Alexe era un aprig luptător împotriva defrișărilor ilegale de păduri, în spatele ușilor închise el ar fi primit mită tocmai cherestea provenită dintr-o astfel de operațiune.

Lemnul provine din cantoanele silvice Dragoșa și Crăci, fiind tăiat ilegal în totalitate, afirmă aceleași surse”, informează Newsmoldova.

Potrivit ”Ziarului Puterea”, după tăiere, lemnul a fost transportat la sediul firmei SC. TRANS LUKY SRL din SUCEAVA pentru a fi debitat, ulterior fiind transportat la ranch –ul de la Iași a președintelui CJ Iași, Costel Alexe.

Recomandări

Spitalul mobil Covid de la Lețcani rămâne închis. Nicio firmă din Iași nu își asumă responsabilitatea pentru verificarea instalațiilor din containerele medicale

Spitalul mobil Covid de la Lețcani va mai rămâne o vreme închis. Unitatea medicală de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *