joi , 15 aprilie 2021 3:03 pm
Iasi booked.net
-1°C

Corpul de Control vine la Școala de Arte din Iași

Scoala de Arte „Titel Popovici” din Iasi va fi vizitata de corpul de control al Consiliului Judetean si serviciul de audit. Costel Alexe a anuntat ca vrea sa vada cine este resonsabil de „dezmatul pe bani publici” și arunca vina incherii contractului de externalizare a serviciului de contabilitate pe umerii social democratilor.

Conform publicatiei Reporter de Iasi, Vlad Baba directorul Scolii de Arte Titel Popovici a externalizat serviciile de resurse umane si de contabilitate firmelor unor tinere la preturi mai mari decat cele ale pietei.

Felul in care sunt cheltuiti banii publici a dus la luarea deciziei de a veni corpul de control pentru a verifica afirmatiile, potrivit telem.ro.

Sincron audio Costel Alexe- sef CJ Iasi

”Avand in vedere ultimele informatii aparute in spatiul public am luat decizia sa trimitem corpul de control al presedintelui si evident directia de audit pentru a verifica toate acele contracte care trebuie sa mentionez din capul locului, au fost semnate de catre fosta administratie Social Democrata in anii 2018 si 2019”

Potrivit liderului de sidicat, Laviniu Lacusta, in institutie exista o serie de tensiuni intre angajati si noua conducere. Potrivita acestuia o parte dintre angajati ar fi chiar dispusi sa actioneze in instanta.

Laviniu Lacusta- lider USLIP Iasi

”Noi avem si un memoriu in aceasta idee, dar nu doar memoriul. Am avut si foarte multe reclamatii transmise pe whatsapp sau pe messanger. Cred ca domnul director ar trebui sa aiba o atitudine mai inteleapta. Vorbim totusi de o institutie cu traditii in municipiul Iasi. Sunt niste persoane acolo care au niste realizari. Au muncit si poate ca atitudinea trebuie sa fie alta.”

Vlad Baba a fost numit director al Scolii de Arte „Titel Popovici” in luna noiembrie a anului trecut chiar de catre presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe.

Recomandări

Spitalul mobil Covid de la Lețcani rămâne închis. Nicio firmă din Iași nu își asumă responsabilitatea pentru verificarea instalațiilor din containerele medicale

Spitalul mobil Covid de la Lețcani va mai rămâne o vreme închis. Unitatea medicală de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *