marți , 26 octombrie 2021 3:01 pm
Iasi booked.net
-1°C

Copii aflați la joacă în parc, ameninţaţi cu cuțitul de un bărbat

Doi copii în vârstă de 10, respectiv 13 ani au fost ameninţaţi cu cuțitul de un bărbat de 64 de ani, în Parcul Tineretului din Capitală. Poliţiştii au intervenit şi l-au imobilizat pe agresor, nefiind nimeni rănit.

Marți după amiază, unui echipaj al D.G.P.L.C.M.B, aflat în misiune de patrulare în parcul Tineretului, i s-a cerut ajutorul de către doi minori. Speriaţi, aceştia le-au povestit agenţilor locali cum un bărbat i-a urmărit pe aleile parcului având două cuţite asupra lui. Mai mult, ambii copii au spus că au încercat să fugă de agresor, însă acesta a alergat după ei cu armele albe la vedere. Minorii – cu vârste de 10, respectiv 13 ani – l-au indicat pe agresor, iar agenţii locali au procedat la prinderea şi imobilizarea acestuia.”, informează reprezentanţii Poliţiei Locale.

Bărbatul a fost percheziţionat de poliţişti, iar asupra sa au fost găsite două cuţite cu lama de 10 centimetri.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numeşte S. P,, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, iar, după identificare, cel în cauză a fost predat pe bază de proces verbal lucrătorilor Poliţiei Capitalei, pentru continuarea cercetărilor.”, mai spune sursa citată.

Bărbatul era în stare de ebrietate, au precizat surse din poliţie, pentru mediafax.ro.

Recomandări

Bărbat rămas blocat în tocatorul de porumb

Un bărbat, de 40 de ani, din Tătăruși județul Iași, a rămas blocat într-un utilaj …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *