marți , 26 octombrie 2021 2:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

Controale riguroase în toate școlile din județul Iași

De joi au început controalele in toate școlile din județul Iași, in contextul începerii noului an. Acestea sunt făcute de Inspectoratul Școlar Județean Iași, Inspectoratul pentru Situații de Urgentă „Mihail Sturdza” al județului Iași si Direcția de Sănătate Publică Iași.

După terminarea controlului fiecare instituție va prezenta un raport care va preciza constatările făcute și măsurile luate. „A devenit o certitudine că varianta Delta a virusului SARS-CoV-2 este cea dominantă și acest lucru atrage avertismentele epidemiologilor care spun că peste 80% dintre noile cazuri de infectări sunt la persoane nevaccinate. Se apropie anul școlar și interacțiunile umane vor spori, iar acest aspect va crește riscul de noi îmbolnăviri”, a precizat prefectul Marian Grigoras.

Autoritățile vor verifica 649 de școli din județ, însumând 1095 de clădiri, referitor la condițiile oferite. Până acum, în locațiile controlate, nu au fost constatate probleme care să influențeze negativ începerea procesului de învățământ.

Recomandări

Documente false descoperite la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit, în posesia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *