miercuri , 8 decembrie 2021 2:42 am
Iasi booked.net
-1°C

Consultații gratuite de Pediatrie generală

Grija pentru sănătatea celor mici este o prioritate pentru toți. La Arcadia, suntem atenți la toate nevoile tale și la întregul context socio-medical. Din aceste motive, Arcadia – Spitale și Centre Medicale lansează o linie specială de consultații gratuite pentru pacienții pediatrici, cu decontare CAS.

Primii ani de viață sunt foarte importanți pentru menținerea sănătății copilului. Alături de un mediu familial plăcut, timp de calitate petrecut împreună, dietă corectă și somn odihnitor, consultațiile și tratamentele medicale realizate la timp sunt foarte importante.

Acum, la Arcadia, poți alege între consultația clasică, din cabinet, și cea prin telemedicină. Oricare va fi alegerea ta, ești în siguranță!

Medicii Arcadia incluși în acest program sunt: Dr. Anca Călinescu, medic specialist Pediatrie, Dr. Mihaela Diana Fitrolakis, medic specialist Pediatrie, Dr. Luana Alexandra Grecu, medic specialist Pediatrie, Dr. Oana Temneanu, medic primar Pediatrie.

Consultații gratuite în cabinetul de Pediatrie generală

Linia gratuită de consultații de Pediatrie generală poate fi accesată prin programarea unei consultații în cabinetul de specialitate. La Arcadia, implementăm zilnic măsuri speciale de protecție pentru ca atât pacienții, cât și echipa medicală să fie în siguranță.

Pentru programare, părinții au la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia. Pentru acest tip de consultații, este necesar biletul de trimitere către specialitatea Pediatrie generală.

Consultațiile prin telemedicină sunt disponibile pentru peste 40 de specialități medicale, peste 100 de medici Arcadia fiind incluși în program.

Dacă programul vostru este aglomerat sau pur și simplu nu îți dorești să ieși din casă, accesează consultația gratuită de Pediatrie generală prin telemedicină.

Te programezi la 0232 920, în ziua și la data programată intri în legătură directă cu medicul Arcadia, prin apel voce sau și video, potrivit stireadeiasi.ro. Poți trimite dosarul medical al celui mic prin email. Obții răspunsuri certificate la întrebările tale și primești raportul medical și recomandările medicului prin e-mail.

Programul de consultații gratuite de Pediatrie generală este deschis în limita fondurilor CAS disponibile.

Recomandări

Copiii de la CSS Bucium au mers la teatru în capitală

Copiii de la CSS Bucium ale căror creații au fost premiate la Ziua Internațională a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *