joi , 27 ianuarie 2022 8:58 pm
Iasi booked.net
-1°C

Consultanța în afaceri: Încotro? Învață de la SPECIALIȘTI calea corectă în ANTREPRENORIAT

Conferința regională ”Consultanța în afaceri: Încotro?”, este unul dintre evenimentele de business care se adresează atât celor care visează să devină antreprenori, celor la început de drum, care vor să reușească, dar și celor cu experiență, care au dileme cu privire la adoptarea deciziilor de afaceri oportune.

Evenimentul este organizat de firma de consultanţă în afaceri Dear Consultant, având ca partener BizzClub Iași și pune la dispoziția mediului de afaceri ieșean, al managerilor din județele învecinate și din Republica Moldova consultanță pentru a reacționa la schimbările din economie.

”Consultanța în afaceri: Încotro?” va avea loc joi, 09.12.2021, în intervalul orar 10:00-12:00, pe platforma Zoom, participarea fiind gratuită.

Evenimentul este moderat de Carmen TODERAȘCU, iar printre speakeri îi regăsim pe:

  • Carmen Belcescu
  • Sebastian Bogdan Căpraru
  • Eugenia Bușmachiu
  • Cristian Tamaș
  • Renata Grădinaru
  • Adrian Sorocaniuc
  • Constantin Curca
  • Iulian Ihnatov

Iulian Ihnatov, consultant financiar la Dear Consultant: ”Evenimentul regional Consultanța în afaceri: Încotro? este o bornă importantă pentru domeniul de business”

Evenimentul regional ”Consultanța în afaceri: Încotro?” este o bornă importantă pentru domeniul de business ieșean și nu numai.

Evenimentul aduce împreună consultanți de afaceri pasionați de domeniile în care sunt specializați. Speaker-ii au experiență vastă în diverse domenii, precum managementul experienței-client, managementul performanței, managementul financiar, atragerea de investiții, abilitarea cetățenilor ș.a., iar de la aceștia veți putea primi sfaturi profesioniste.

Ne dorim ca prin acest eveniment reușim să sprijinim oamenii de afaceri în a-și dezvolta activitatea prin soluții concrete oferite de consultanți pregătiți, prin modalități verificate de reacție la o economie dinamică și prin soluții digitale aflate la îndemână”, a declarat Iulian Ihnatov.

 

Toți cei care doresc să participe, o pot face accesând platforma ZOOM cu următoarele date de conectare: Zoom ID: 863 2735 3018, Parolă: 598900

Partenerul media al evenimentului ”Consultanța în afaceri: Încotro?” este Cotidianul ”Info Iași Online”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *