joi , 2 iulie 2020 2:27 pm
Iasi booked.net
-1°C

Constănțenii au participat aseară la slujba de Înviere

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care marți noapte a refăcut slujba de Paști și le-a oferit Lumină credincioșilor, spune că nu el a inventat această slujbă și că a oficiat-o “aşa cum scrie la carte”.

Întrebat dacă nu există riscul ca oamenii să se îmbolnăvească de COVID, IPS Teodosie a răspuns că “se pot vindeca” și că “nu vor păți nimic”.

Mai mult, el îi împărtășește pe oameni, susținând că nu a putut să îi amâne, deși Biserica Ortodoxă a decis că împărtășirea se amână pentru o perioadă scurtă de timp, în condițiile pandemiei de coronavirus.

Întrebat când îi va împărtăși pe credincioși, IPS Teodosie a spus că o va face la liturghie. Întrebat dacă nu există riscul ca oamenii să se infecteze cu coronavirus, arhiepiscopul Tomisului a răspuns: “Se pot vindeca, scrie hotnews.ro.
Când o jurnalistă i-a spus că oamenii nu respectă măsurile de distanțare, înaltul prelat a răspuns: “Nu vor păți nimic. Eu nu pot să fiu polițist”.
De asemenea, întrebat dacă le garantează oamenilor că nu se vor îmbolnăvi, Arhiepiscopul Tomisului a răspuns: “Da (…) Lăsați-mă acum”.
loading...

Recomandări

Slujbă de pomenire pentru cele 3 fete care au sfârșit înecate în lacul Pârcovaci

Trei fetiţe de 6, 7 şi 10 ani au murit sâmbătă înecate în lacul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *