marți , 25 iunie 2019 10:03 pm
Iasi booked.net
-1°C

Consilierii județeni au votat planul de administrare al Aeroportului Iaşi. Liberalii au refuzat să participe la vot 

Conducerea Aeroportului Iaşi a prezentat, ieri, în plenul Consiliului Judeţean, planul de administrare pentru următoarea perioadă. Directorul Aeroportului, Cătălin Bulgariu, a precizat că până în toamna anului viitor, platforma de îmbarcare a avioanelor va trebui mărită de la 9 la 14 locuri, făcând astfel posibilă şi aterizarea avioanelor de mari dimensiuni, cu peste 200 de pasageri la bord.

El a mai precizat că, în conformitate cu cerinţele Uniunii Europene, vor trebui achiziţionate cu prioritate noi utilaje de scanare a bagajelor.

Referindu-se la viitorul terminal, Cătălin Bulgariu, a declarat că va fi executat un masterplan al aeroportului, care va analiza toate posibilităţile de extindere a acestuia, scrie radioiasi.ro.

Planul de administrare al Aeroportului Iaşi, a fost votat de consilierii PSD, ALDE, UNPR şi PMP.

Consilierii liberali au refuzat să îşi exprime votul susţinând că documentul a fost depus după data limită admisă de lege, iar ulterior i-au fost realizate mai multe corecturi.

Recomandări

64 de sancțiuni într-o singură zi! Pietoni amendați pentru nerespectarea legislației rutiere, șoferi amendați pentru nepurtarea centurii de siguranță și nu numai

64 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.600 de lei au fost aplicate într-o singură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *