luni , 6 decembrie 2021 9:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

Consiliere pe WhatsApp din partea cadrelor medicale specializate în Covid 19

Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a luat decizia înfiinţării unui grup de WhatsApp prin intermediul căruia zece cadre medicale, specializate în infecţia cu SARS CoV-2, vor oferi consiliere medicilor de familie.

Momentant, s-au alăturat grupului 250 de medici de familie din judeţul Iaşi care şi-au arătat disponibilitatea de a acorda tratamente persoanelor care au forme uşoare ale bolii. Totodată, grupul va fi însoțit de un site unde vor fi prezentate diferite alternative de tratament şi informaţii privind vaccinurile anti COVID.

Florin Roşu: Spitalul Clinic de Boli Infectioase ” Sf. Parascheva” Iasi vine in intampinarea nevoii de conectare cu colegii nostri medici de familie( atat acum, in prevenirea si tratarea pacientilor valului 4, cat si a celor,propabili, ingrijiti in cadrul valului 5) punand la dispozitie un grup de lucru si schimb de idei pe Whatsapp). In acest grup, care insumeaza peste 250 medici, un numar de colegi Infectionisti impreuna cu un numar de colegi medici de familie implicati in diagnosticul,monitorizarea si tratarea pacientilor Covid19 , isi dau mana pentru a dezbate impreuna cele mai eficiente metode de ingrijire. Impreuna suntem aproape, speram de finalul Pandemiei! Proiectul
inca nu este finalizat, acesta va fi mult mai complex ( grupul de whatsapp va fi dublat de un site medical care va respecta rigorile medicale si va crea premizele unor seri clinici on-line destinate dezbaterilor cazurilor clinice complexe si a metodelor de tratament complex si complet la domiciliu). Site-ul va contine informatii inclusiv despre vaccin, administrarea tratamentului cu anticorpi monoclonali, up-date in tratamenrul Covid. In momentul de fata este in verificari si ma bucur ca functioneaza. Va promit ceva profesionist care va va oferi multe optiuni.

Recomandări

Cehia vrea să introducă vaccinarea obligatorie: „Este clar că Europa se îndreaptă către vaccinarea obligatorie anti-COVID-19”

Ministerul Sănătăţii din Republica Cehă pregăteşte cadrul legislativ pentru vaccinarea obligatorie anti-COVID-19 a persoanelor cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *