luni , 21 iunie 2021 3:26 am
Iasi booked.net
-1°C

Concurs Sportiv Studențesc la USV Iași

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași, fosta USAMV), va organiza a patra ediție a Concursului Național Sportiv Studențesc „FĂ PASUL SPRE SPORT”, în perioada 16-17 iunie 2021.

Competiția vizează atât elevii, cât și studenții și se derulează pe două secțiuni sportive: fotbal băieți și volei mixt.

La ediția din acest an s-au înscris 200 de tineri de la 12 unități de învățământ universitar și preuniversitar din zona Moldovei. Astfel, printre participanții din acest an amintim elevii de la Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași, Colegiul Tehnic de Electronică și Telecomunicații „Gh. Mârzescu” Iași, Liceul Tehnologic de Transport și Construcții, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iași, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași și studenți de la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Universitatea „A. I. Cuza” Iași și USV Iași.

Obiectivul concursului este acela de a stimula starea generală de sănătate a tinerilor, controlul indicilor de mortalitate prin promovarea mișcării și a educației fizice prin sport.

prof. univ. dr. Vasile Stoleru, Prorector cu activități sociale: „Prin organizarea acestei competiții urmărim creșterea gradului de participare activă a studenților și elevilor la activități sportive cu caracter permanent, în interesul păstrării și ridicării nivelului de sănătate fizică, mentală, emoțională, precum și al ridicării nivelului de coeziune, integrare și încredere socială”.

Recomandări

Opera Națională Iași adună balerini din 20 de țări

Opera Națională Română din Iași a organizat în ultima perioadă mai multe concursuri pentru ocuparea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *