marți , 18 iunie 2019
Iasi booked.net
-1°C

CONCERT DE ANUL NOU AL FILARMONICII, SÂMBĂTĂ, LA PALAS

Ansamblul Palas le va oferi ieșenilor și nu numai o agendă bogată de evenimente și în 2019, care va debuta în această sâmbătă, cu un concert extraordinar al Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. Ritmurile simfonice încântătoare îi vor acompania pe cei veniți la cumpărături și vor marca începutul noului an.

 Prima zi de sâmbătă din 2019 va fi una muzicală, la Palas. Așa cum și-a obișnuit deja clienții, noul an debutează cu un spectacol vocal-simfonic grandios. Pe 5 ianuarie, de la ora 19.00Atriumul va fi învăluit de atmosfera de sărbătoare oferită de un regal al muzicii clasiceOrchestra simfonică și Corul academic „Gavriil Musicescu” îi așteaptă pe ieșenii de toate vârstele la „Concert de Anul Nou”. Este modul prin care ansamblul Palas și Filarmonica de Stat „Moldova” Iașisărbătoresc începutul lui 2019, alături de melomani.

Sub bagheta dirijorului Jozsef Horvath, instrumentiștii vor interpreta fragmente din lucrări celebre, în timp ce artiștii din cadrul Corului academic „Gavriil Musicescu”, coordonați de dirijor Doru Morariu, vor da voce unor partituri apreciate și cunoscute de iubitorii muzicii simfonice și nu numai.

Și în 2019, ansamblul Palas continuă să îşi surprindă clienţii cu evenimente aparte, oferte la cumpărături și modalități variate de petrecere a timpului liber!

Recomandări

Festivalul Rocanotherworld, are loc și în acest an

Festivalul Rocanotherworld va avea loc și în acest an. În perioada 20-23 iunie, respectiv patru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *