Claudiu NICULESCU: ”Vrem să fie ultimul SEZON pentru POLI IAȘI în Liga 2”

Date:

Antrenorul principal Claudiu Niculescu și unul dintre jucătorii experimentați, Răzvan Tincu, au prefațat noul sezon al ligii secunde și întâlnirea de sâmbătă, de la ora 11.30, de la Galați, cu Oțelul, într-o conferință de presă.

Tehnicianul din Copou a vorbit despre importanța meciului cu trupa lui Dorinel Munteanu, presiunea la care vor fi supuși alb-albaștrii pe parcursul campionatului, precum și despre lotul de jucători:

Ne interesează în primul rând punctele puse în joc, mai puțin spectacolul. Suferim puțin din punctul de vedere al omogenității și rezolvarea acestui aspect poate fi grăbită doar prin rezultate pozitive.

E foarte important acum să fie toți la un nivel optim de pregătire, mă refer la cei veniți mai târziu, și să fie toți conștienți de pretențiile pe care le au toți de la noi. Presiunea este un privilegiu pentru mine și este un lucru benefic. Asta înseamnă că este mare dorință de performanță.”

Fundașul Răzvan Tincu a caracterizat meciul de sâmbătă ca fiind complicat, care nu ar trebui tratat ca unul împotriva unei nou-promovate, deși galățenii au revenit în liga secundă în urma barajului cu Dante Botoșani:

Mă bucur să fiu din nou aici, după mulți ani. Am venit cu un obiectiv clar – promovarea. Am mare, mare încredere în colegii mei, în tot ce se întâmplă aici și lucrurile bune din Copou ne obligă să facem performanță.

Suntem mulți jucători exterimentați în vestiar și tineri talentați de care trebuie să avem grijă, să-i facem să înțeleagă ce înseamnă fotbalul profesionist. Cu toată sinceritatea vă spun că avem un lot foarte bun. Omogenitatea mai trebuie rezolvată. Nu mi-e frică de vreun adversar, ci doar de noi.

Partida Oțelul Galați – Poli Iași va avea loc sâmbătă, de la ora 11.30. Lotul echipei noastre va face mâine deplasarea spre orașul din sudul Moldovei. Pe canalul oficial de Youtube al clubului din Copou puteți urmări, integral, înregistrarea conferinței de presă de astăzi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Primăria IAȘI va organiza acţiunea cultural-caritabilă ”Copii de nota 10”

Cu ocazia începerii noului an școlar, Primăria Municipiului Iaşi,...

Radu BOTEZ, fost VICEPRIMAR al IAȘULUI, noul director ECOPIAȚA

Fostul viceprimar Radu Botez a fost numit director interimar...

Romeo VATRĂ, director pe 4 ani la Aeroportul IAȘI! A dat concurs

Este vorba despre Romeo Vatră, desemnat în funcția de...